SUPRÉALL este o metodă noninvazivă care acționează ca o alternativă la liposucție (terapia de reducere a grăsimilor). Conturarea fără anestezie, fără cicatrici, fără opriri. Reduce sau elimină permanent depozitele de grăsime localizate în termen de 12 săptămâni de la terapie. Se ocupă direct de substanțele lipolitice grase. Acest tratament este ideal pentru depozitele de grăsime localizate în special pe zona bărbie și gât, care nu pot fi reduse prin exerciții fizice sau dieta.

SCOP ȘI INDICĂRI:

Recomandarea utilizării SUPRÉALL include: lipom sau lipoame multiple și deformări post-liposucție. SUPRÉALL – Topește numai grăsime, deci nu afectează nervii și nici mușchii. Distruge celulele grase în mod natural printr-o cascadă complexă de reacții enzimatice care duc la apoptoza adipocitelor (termen medical pentru eliminarea programată a celulelor). Acest fenomen biochimic, începe imediat după prima terapie și se continua 8-12 săptămâni.

Cutia contine: 5 flacoane x 10 ml

COMPOZIŢIE:

Fiecare flacon de 10 ml conține:

AQUA / APA, FOSFATIDICOLINA, DEOXICOLAT DE SODIU, ALCOOL BENZILIL, CLORURĂ DE SODIU, HIDROXID DE SODIUM.

PROIECTAT PENTRU:

Îmbunătățirea liniei maxilarului.

Eliminarea bărbiei duble.

Neregularitate de contur după tratamentul de liposucție.

Depozite inestetice de grasime.

DOMENII INDICATE PENTRU TRATAMENT:

Gâtul și linia maxilarului submandibular.

Observatie:

SUPRÉALL trebuie utilizat numai de către sau sub supravegherea unui specialist în estetică medicală sau dermatolog. Este esențial ca profesionistul medical să țină o evidență a detaliilor referitoare la tratament și la pacient (detalii personale și numărul lotului produsului aplicat). Consultarea este necesară înainte de tratament.

METODA DE ADMINISTRARE / INDICARE A UTILIZATORULUI:

Aplicație de actualitate.

Mezoterapie fără ace.

Rolă Derma.

Electroporarea.

Ionoforeza.