WORLD ESTETIX DISTRIBUTION are o vastă experiență în domeniul esteticii și vă întâmpinăm cu o gamă largă de produse, servicii și informații despre cele mai noi produse din domeniul dispozitivelor medicale. Misiunea noastră este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru o estetică impecabilă și durabilă. Reușim să răspundem nevoilor și dorințelor pacienților prin intermediul site-ului nostru.

Comercializam marci de calitate (Princess, Juvederm, Teosyal, Filorga, Perfectha, AQUAfilling etc.) care au o reputatie internationala in domeniul esteticii si dispozitivelor medicale.

Dorim să vă oferim tot ceea ce este cel mai eficient pentru dvs. Astfel, va oferim consultanta gratuita in alegerea unui dispozitiv medical cu o vasta experienta in domeniu si va putem indruma cu diverse explicatii si sfaturi privind dispozitivul medical dorit.

Dispozitivele noastre medicale sunt ORIGINALE ce pot fi verificate, respectand toate regulile de omologare CE si Romane. Nu vindem produse neconforme sau produse a căror origine nu este discutabilă!

Vom oferi întotdeauna clienților noștri cele mai noi cunoștințe și tehnologii în domeniul dispozitivelor medicale. Ne puteți contacta de luni până vineri între orele 10.00 și 19.00 la +40 728 979 879 sau ne puteți trimite un e-mail la [email protected]

Cu drag,

Echipa WORLD ESTETIX DISTRIBUTION