Dermaqual – EGF GENESYS – 1 fl x 10 ml este un tratament anti-imbatranire care poate inversa semnele de imbatranire si ajuta la obtinerea celor mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt. Formula exclusiva bazata pe un complex de concentratii ridicate, factori de crestere, cu ingrediente poli-revitalizante care contribuie, cum ar fi ADN-ul de sodiu, acidul ferulic, Ubiquinona, lecitina, fitosterolul si acizii grasi care duc la proliferarea celulelor stem, prin regenerarea tesuturilor pielii deteriorate, cum ar fi imbatranirea sau riduri. ADN-ul de sodiu joaca un rol semnificativ in stimularea reparatiei celulare, ajuta la imbunatatirea tenului pielii ca agent exfoliant, care se dovedeste crucial in eliminarea celulelor moarte si mentinerea echilibrului nivelului pH-ului pielii. Aceste ingrediente si componentele lor asigura ca produsul isi propune obiectivul dorit la aplicarea pe piele.

 

SCOP SI INDICARI:

E.G.F. sunt proteine, ele promoveaza si imbunatatesc caile biochimice de regenerare a tesuturilor pielii. Aceasta molecula naturala care actioneaza ca mesageri celulari, (ei transmit crestere), instructiuni de inmultire si regenerare la diferitele tipuri de celule. Ele sunt un element fundamental in cresterea pielii. Mai precis, vor comunica direct cu celulele pielii pentru a produce mai mult colagen si elastina la nivel celular. In prezent, este cel mai puternic ingredient cunoscut pentru a induce un astfel de efect de stimulare. De aceea, E.G.F, Tratamentele GENESIS pot inversa semnele de imbatranire.

Cutia contine: 5 flacoane x 10 ml

COMPOZITIE:

Pentru un flacon de 10 ml:

AQUA / APA, CLORURA DE SODIUM, ADN DE SODIUM, BICARBONAT, ULEI DE CASTOR PEG-35, ACID FERULIC, PROPANEDIOL, UBIQUINONE, BUTYROSPERMUM BUCURA DE PARCII, CERAMIDE, HIDROLIZATA PROTEINA, LITULA, LITULA EUROPA.

PROIECTAT PENTRU:

Piele intinerita.

Blocheaza radicalii liberi.

Previne imbatranirea pielii.

Acnee cicatrici.

Hidratant.

Strangere.

Imbunatateste moliciunea pielii.

Antioxidant (reduce procesul de oxidare).

Amplificator de colagen si Elastin

Activarea proceselor de reparare a celulelor.

DOMENII INDICATE PENTRU TRATAMENT:

Toate zonele cu simptome ale imbatranirii pielii: slabire de elasticitate si fermitate a pielii, oboseala a pielii cu riduri fine, medii si profunde.

Fata /Gat / Decolteu / Maini.

Zona abdominala recomandata pentru pielea slabita.

Observatie:

E.G.F. GENESISA trebuie utilizata numai de catre sau sub supravegherea unui specialist estetic medical sau a unui dermatolog. Este esential ca profesionistul medical sa tina o evidenta a detaliilor referitoare la tratament si la pacient (detalii personale si numarul lotului produsului aplicat). Consultarea este necesara inainte de tratament.

METODA DE ADMINISTRARE / INDICARE A UTILIZATORULUI:

Aplicatie de actualitate.

Mezoterapie fara ace.

Rola Derma.

Electroporarea.

Ionoforeza.